Održan seminar na temu ,,Odnosi sa javnošću"

Seminar Odnosi sa javnošću organizovan je u periodu 01-03.07.2016. od strane NVO Mladi Romi. Seminar predstavlja dio aktivnosti koje se implementiraju u skolopu projekta „Jačanje javnog aktivizma Roma –Ujedinjeni možemo više“ koji je podržan od strane Delegacije Evropske Unije u Crnoj Gori.

Ovom prilikom predavači su bili Profesor Radoje Cerović i producent Mirko Bošković.
Na pomenutom trodnevnom seminaru, učešće su uzeli mladi aktivisti i aktivistkinje iz RE zajednice koji su interaktivnim radom sa trenerima doprinjeli uspješnom završetku seminara. Složenost tematike odnosa sa javnošću kao i široki opseg oblasti koje su povesane sa tematikom su im predočeni, kroz teorijski i praktični dio.

Teme seminara su obuhvatile međuljusku komunikaciju, pravila komunikacije, relacije na kojima pojedinac komunicira, koliko emocije opredjeljuju komunikaciju, kako se osloboditi treme i zauzeti stav. Korišćeni su i direktni primjeri kako se komunikacija prilagođava svrsi, kako ne prenijeti pogrešnu poruku, na koji način iskoristiti društvedne mreže u pozitivnom smislu.

Učesnici su bili uključeni u cijeli tok seminara, imali su priliku da postavljaju pitanja, da podijele svoja iskustva. Svaki od učesnika je ohrabren da iznese svoje dosadašnje dileme po pitanju odnosa sa javnošću i da dobije obrazloženje i savjete po pitanju istog.

FB_IMG_1467797497063.jpg

ROMACTED

romacted-logo

Glas studentima, podrška radnicima!

UNITEDWRM-18_-_projekat_finansira.JPG

Projekat stipendiranja romskih srednjoškolaca


baner_ref_projekat.jpg

Osnaživanje romskog civilnog sektora

RollUp_romi_2_final_-_za_sajt.jpg

Romi u medijima

medijiromi