Poziv za imenovanje članova Radne grupe

NVO „Mladi Romi“ (u saradnji sa Unijom slobodnih sindikata Crne Gore) objavljuje interni

 

POZIV ZA IMENOVANJE ČLANOVA RADNE GRUPE

 

Ovim putem oglašavamo interni poziv za imenovanje 10 članova Radne grupe za izradu Nacrta monitoringa i plana zagovaranja za javni aktivizam mladih ljudi.

Opšti uslov za pravo na prijavu:

  • Pravo prijave predviđeno je za učesnike Programa studentskog aktivizmau okviru projekta „Ujedinjeni možemo više- Glas studentima, podrška radnicima“, romske i većinske populacije, uz napomenu da će se pri odabiru voditi računa o rodnoj ravnopravnosti, kao i regionalnoj zastupljenosti.

Posebni kriterijumi koji će se razmatrati pri izboru članova Radne grupe:

  • Prisustvo na većini treninga u okviru Programa studentskog aktivizma;
  • Aktivno učešće na simulacijama parlamentarnih debata i treninzima;

Obaveze članova Radne grupe:

  • Prisustvo  sastancima projektnog tima;
  • Prisustvo terenskim posjetama u Glavnom gradu Podgorici i šest opština, i to: Nikšiću, Herceg Novom, Kotoru, Budvi, Cetinju i Ulcinju.
  • Aktivno učešće u formulisanju teksta publikacije koja će se odnositi na analizu stanja mladih s prijedlozima unaprijeđenja položaja i javnog aktivizma mladih.

Dodatne napomene: Detaljan plan Radne grupe će se naknadno predočiti odabranim članovima Radne grupe. Sa članovima radne grupe biće potpisan ugovor o međusobnim pravima i obavezama. Za cjelokupni angažman svakog od članova u Radnoj grupi predviđena je naknada u iznosu od 200,00 eura iz sredstava koja su obezbijeđena kroz projekat „Ujedinjeni možemo više- Glas studentima, podrška radnicima“ koji finansira Evropska unija.

Rok za podnošenje prijava za člana Radne grupe je 7 dana od dana objavljivanja ovog poziva, tj. do 17.04.2019. godine. Prijave - pismo interesovanja se može poslati na e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. . Razmatraće se samo prijave kandidata koji ispunjavaju uslove i kriterijume navedene u pozivu i koje su blagovremeno dostavljene.

ROMACTED

romacted-logo

Glas studentima, podrška radnicima!

UNITEDWRM-18_-_projekat_finansira.JPG

Projekat stipendiranja romskih srednjoškolaca


baner_ref_projekat.jpg

Osnaživanje romskog civilnog sektora

RollUp_romi_2_final_-_za_sajt.jpg

Romi u medijima

medijiromi