JAVNI POZIV ZA ODABIR 30 SAKUPLJAČA SEKUNDARNIH SIROVINA ZA DODJELU ALATA SA PODRUČJA PRIMORJA

 

NVO Mladi Romi raspisuje javni poziv kojim će sakupljačima sekundarnih sirovina biti omogućeno da dobiju profesionalne alate, zaštitnu opremu, kao i i trening o zaštiti na radu i njihovog zdravlja.

 

Ovim pozivom će biti odabrano 30 korisnika kojima će biti dodijeljeni paketi profesionalnog radnog alata i zaštitne opreme u vrijednosti od 436 eura kao i trening zaštite na radu. Navedene aktivnosti doprinjeće većoj produktivnosti, ali prije svega boljoj bezbjednosti na radu i zaštiti zdravlja.

 

Ko se može prijaviti na ovaj javni poziv?

Na ovaj javni poziv mogu se prijaviti pojedinci Romi i Egipćani sa teritorije šest primorskih opština Crne Gore (Herceg Novi, Kotor, Tivat, Budva, Bar, Ulcinj ), a koji se aktivno bave sakupljanjem i obradom sekundarnih sirovina.

 

Kako se prijaviti na ovaj javni poziv?

Svi zainteresovani kandidati će moći da se prijave putem jednostavnog obrasca koji sadrži osnovne podatke o korisnicima, njihovom pravnom i socijalnom statusu.

 

Za prijavu na ovaj poziv neophodno je popuniti i poslati Zahtjev koji se nalazi u prilogu ovdje Zahtjev, kopiju lične karte i jednu fotografiju tokom rada sa sekundarnim sirovinama.

Rok za slanje popunjenog zahtjeva je najkasnije do 22. 12. 2022. godine do 16h, koji mogu biti dostavljeni u prostorijama NVO Mladi Romi lično, putem pošte na adresu, putem mejla ili vibera na broj 067 311 760.

Ulica Bratstva i jedinstva 19/8, Podgorica

ili putem e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , ili pozivom na brojeve 020/221-193 i 067/311-760.

 

Nakon procesa prijave, i arhiviranja prijava, izvršiće se proces selekcije. U okviru procesa selekcije, posebna pažnja će se posvetiti nezaposlenim licima, osobama sa mnogobrojnim članovima porodice, licima koja nisu do sada dobili podršku u alatima.

 

 

Ova aktivnost dio je projekta “Osnaživanje romskih sakupljača sekundarnih sirovina”, a koji je podržan od strane King Baudouin Foundation.

Cilj projekta je poboljšanje radnih mogućnosti i uslova rada sakupljača sekundarnih sirovina u Crnoj Gori.

Glas studentima, podrška radnicima!

UNITEDWRM-18_-_projekat_finansira.JPG

Projekat stipendiranja romskih srednjoškolaca


baner_ref_projekat.jpg

Osnaživanje romskog civilnog sektora

RollUp_romi_2_final_-_za_sajt.jpg