NVO Mladi Romi potpisala ugovor o saradnji sa Radijom Tivat

U Tivtu je danas potpisan ugovor o saradnji između Radija Tivat i NVO Mladi Romi. Ugovor su potpisali Dragan Popadić, direktor tivatske medijske kuće i Samir Jaha izvršni direktor NVO Mldi Romi, a odnosi se na realizaciju emisije "Trag duše – Drom ko ilo".

 

samir

 

"Drago mi je da smo počeli da sarađujemo sa veoma akitvnom romskom NVO, čiji će članovi realizovati našu emisiju 'Trag duše – Drom ko ilo'. Ubijeđen sam da će mladi aktivisti iz ove NVO to dobro uraditi. Ipak, sa tugom se sjećam našeg dugogodišnjeg urednika i voditelja emisije Ivana Toskića, koji je nedavno preminuo. Život ide dalje, a sa njim i naša emisija" – kazao je Dragan Popadić.

 

„Iskazujem zadovoljstvo što se nastavlja tradicija emitovanja ove emisije Radija Tivat. Počastvovani smo što je ugledna medijska kuća odabrala baš nas. Potrudićemo se da ovaj posao uradimo najbolje što možemo. Za nas je ovo novo iskustvo i dobra prilika za naše mlade aktiviste da nauče tajne novinarstva. Ovo može biti primjer i za druge medijske kuće u Crnoj Gori“ – rekao je Samir Jaha.

Prva emisija će se emitovati u aprilu mjesecu.

 

RADIO TIVAT

Glas studentima, podrška radnicima!

UNITEDWRM-18_-_projekat_finansira.JPG

Projekat stipendiranja romskih srednjoškolaca


baner_ref_projekat.jpg

Osnaživanje romskog civilnog sektora

RollUp_romi_2_final_-_za_sajt.jpg